Eindelijk eens wat tijd voor jezelf? …Dan is er niets leuker dan het leren bespelen van een muziekinstrument zoals gitaar of ukulele.

Al de nodige ervaring? …Wij helpen je gewoon verder op je instrument.

Te oud om te leren? …Onzin!

Veel volwassenen maar met name “ouderen” vinden zichzelf niet meer geschikt een muziekinstrument te leren bespelen, terwijl juist deze generatie muziek koestert en op waarde weet te schatten. Sterker nog, zij blijken juist een enorme passie te ontwikkelen voor een fantastische hobby zoals gitaar/ukulele spelen. Doordat zij in het algemeen over meer zelfdiscipline & vrije tijd beschikken zorgt deze combinatie van factoren ervoor dat prachtige resultaten kunnen worden behaald!

Na bijna dertig jaar als toetsenist te hebben gespeeld ben ik ruim een jaar geleden begonnen met gitaarles. Ik heb in die tijd niet alleen heel wat nummers geleerd, maar ook al veel verschillende technieken, vanaf de allereerste les al. Wat ik erg waardeer in de lessen van Paul is dat we niet zo maar een beetje wat spelen, maar steeds op zoek zijn naar kleine verbeterpunten, zodat je niet alleen moeilijkere partijen kunt spelen, maar die partijen ook beter kunt spelen. Paul heeft een goede kijk op wat haalbaar is op elk niveau, zodat je steeds nummers voorgeschoteld krijgt die zowel studeerbaar als uitdagend zijn. Vanuit zijn lange ervaring komt hij met zeer divers materiaal aanzetten uit alle decennia van de popmuziek, van oude Stones en Pink Floyd tot Bruno Mars en John Mayer. Ik speel naast elektrisch nu ook akoestisch en daarvoor is binnen Pauls lessen alle ruimte. Wil je serieus (rock-)gitaar leren spelen over de hele breedte (plectrum, tokkelen, electrisch, akoestisch, soleren, begeleidende slagpartijen, bluesriffs etc.) dan ben je bij Paul aan het goede adres. Zijn altijd serieuze, maar ook altijd ontspannen aanpak maakt dat ik elke week weer uitzie naar mijn volgende les als een inspannend, maar ook altijd plezierig uitje.

Floris Overduin uit Groesbeek

Geïnspireerd geraakt? Meld je nu aan voor