Liesbeth is een hele lieve gitaarlesjuf. Ze blijft altijd rustig, ook als het een keer minder goed gaat. Liesbeth helpt me altijd heel goed.

Alex

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met gitaarlessen.  Dat komt omdat ik gitaar spelen altijd al heel leuk vond. Voor Sinterklaas heb ik een nep gitaar gekregen. Daar heb ik zelf altijd heel veel mee gespeeld. Toen, op mijn verjaardag kreeg ik een echte gitaar. Met lessen bij jou. Ik kreeg een proefles en ik vond* het zo leuk dat ik veder wou. (* vond = vind). Het is altijd heel gezellig bij Paul. Paul geeft ook altijd heel goed les. Ik leer er altijd ook veel van. Ik hoop dat er nog heel veel kinderen bij jullie op gitaarles gaan. Bedankt voor de afgelopen lessen.

Bram

Ik heb gitaar al lang leuk gevonden. Ooit heb een les gehad van een juf die gitaar ging spelen. Dat vond ik super mooi klinken.Vandaar dat ik zelf ook wil. Ik ging op zoek naar gitaarlessen in mijn buurt  en Liesbeth & Paul waren een van de gitaarclub (ik weet niet hoe je het anders moet zeggen) die dichtbij is. Bij de proefles bij Liesbeth mocht ik een half uur uitproberen. Dat vond ik heel leuk. Toen wilde ik heel erg graag op de lessen. Tijdens lessen van Liesbeth vind ik het super leuk om te spelen, ook al is het moeilijk. Het blijft heel leuk. Als ik iets verkeerd doe dan zegt Liesbeth er iets van en geeft ook nog goede tips. Ik geniet nog steeds van het spelen. Thuis luistert mijn familie ook graag naar mijn gitaar oefening. Als iemand ook van gitaar spelen/muziek houdt dan zou ik haar/hem ook naar Paul & Liesbeth toe wijzen. Omdat ikzelf het ook heel erg leuk vind. Ook al zit ik niet zo lang bij Liesbeth. Ik ben hen dankbaar dat ik lessen mag volgen en dat ze me helpen. Nog een keer, ik geniet nog steeds van het gitaar spelen. En ik zou het wel aanraden.

Allyssa

Ik vind de gitaarles bij Liesbeth heel erg leuk. Ik vind het gitaarspelen vaak nog wel lastig en Liesbeth helpt me dan heel goed.

Het is heel fijn dat mijn dochter dicht bij huis gitaarlessen kan volgen. Ze gaat altijd met veel plezier naar de les en Liesbeth heeft veel geduld om alles uit te leggen. Mijn dochter vindt het ook leuk dat er regelmatig leerlingoptredens worden georganiseerd, dan kan ze aan iedereen laten zien wat ze bij Liesbeth heeft geleerd!

Benthe & moeder

Ik heb gekozen om les te volgen bij Liesbeth omdat ze altijd heel vrolijk en positief is. De lessen zijn heel gezellig en ik leer er veel. Als ik een eigen liedje wil oefenen heeft Liesbeth de noten in no time op papier staan. De uitvoeringen zijn heel leuk omdat je ook samen speelt met de andere kinderen. Ik ga iedere woensdag met plezier naar Liesbeth toe. Voor mij zijn de gitaarlessen top. 

Sarah

De lessen zijn vooral heel leerzaam en wat ik verder een groot pluspunt vind is dat we met elk liedje steeds een stapje verder gaan om de techniek te verbeteren . Verder is het natuurlijk super dat je mag zeggen welk liedje jij graag zou leren te spelen. Als je van een leuke sfeer houd en keigoed gitaar wil leren spelen ga dan naar Gitaarles Molenhoek!

Hanne-Lotte uit Cuijk

Ik vind de gitaarlessen van Liesbeth altijd erg leuk. Het is altijd gezellig met Liesbeth, ze maakt leuke grapjes en ze kan goed les geven.  Ik speel al een paar jaar bij haar en nog altijd met plezier. Ik kan zelf suggesties doen voor liedjes. Mijn lievelingsliedje is Fireball. Tijdens de les spelen we vaak samen gitaar, dat vind ik leuk klinken. Ik zou Liesbeth zeker aanbevelen aan anderen!

Thijs

Bedankt voor de fijne lessen. Ik vind het fijn dat de lessen altijd op tijd beginnen. Ook vind in fijn de manier waarop je les geeft.

Wout uit Malden

Na bijna dertig jaar als toetsenist te hebben gespeeld ben ik ruim een jaar geleden begonnen met gitaarles. Ik heb in die tijd niet alleen heel wat nummers geleerd, maar ook al veel verschillende technieken, vanaf de allereerste les al. Wat ik erg waardeer in de lessen van Paul is dat we niet zo maar een beetje wat spelen, maar steeds op zoek zijn naar kleine verbeterpunten, zodat je niet alleen moeilijkere partijen kunt spelen, maar die partijen ook beter kunt spelen. Paul heeft een goede kijk op wat haalbaar is op elk niveau, zodat je steeds nummers voorgeschoteld krijgt die zowel studeerbaar als uitdagend zijn. Vanuit zijn lange ervaring komt hij met zeer divers materiaal aanzetten uit alle decennia van de popmuziek, van oude Stones en Pink Floyd tot Bruno Mars en John Mayer. Ik speel naast elektrisch nu ook akoestisch en daarvoor is binnen Pauls lessen alle ruimte. Wil je serieus (rock-)gitaar leren spelen over de hele breedte (plectrum, tokkelen, electrisch, akoestisch, soleren, begeleidende slagpartijen, bluesriffs etc.) dan ben je bij Paul aan het goede adres. Zijn altijd serieuze, maar ook altijd ontspannen aanpak maakt dat ik elke week weer uitzie naar mijn volgende les als een inspannend, maar ook altijd plezierig uitje.

Floris Overduin uit Groesbeek

Paul is een prima digitale leermeester. Het is natuurlijk leuker IRL maar online gaat boven verwachting erg goed

Jack Doljé uit Maasbommel