Vanaf ongeveer 6/7 jaar  kun je bij ons al beginnen met Gitaar & Ukulele les. Je leert allemaal leuke en bekende liedjes spelen, bijvoorbeeld in de eerste les Spongebob Squarepants!

Heb je een vriendje of vriendinnetje die ook graag gitaar wil leren spelen? …Dat kan…kom dan gezellig met z’n tweetjes op les!

Liesbeth is een hele lieve gitaarlesjuf. Ze blijft altijd rustig, ook als het een keer minder goed gaat. Liesbeth helpt me altijd heel goed.

Alex

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met gitaarlessen.  Dat komt omdat ik gitaar spelen altijd al heel leuk vond. Voor Sinterklaas heb ik een nep gitaar gekregen. Daar heb ik zelf altijd heel veel mee gespeeld. Toen, op mijn verjaardag kreeg ik een echte gitaar. Met lessen bij jou. Ik kreeg een proefles en ik vond* het zo leuk dat ik veder wou. (* vond = vind). Het is altijd heel gezellig bij Paul. Paul geeft ook altijd heel goed les. Ik leer er altijd ook veel van. Ik hoop dat er nog heel veel kinderen bij jullie op gitaarles gaan. Bedankt voor de afgelopen lessen.

Bram

Ik heb gitaar al lang leuk gevonden. Ooit heb een les gehad van een juf die gitaar ging spelen. Dat vond ik super mooi klinken.Vandaar dat ik zelf ook wil. Ik ging op zoek naar gitaarlessen in mijn buurt  en Liesbeth & Paul waren een van de gitaarclub (ik weet niet hoe je het anders moet zeggen) die dichtbij is. Bij de proefles bij Liesbeth mocht ik een half uur uitproberen. Dat vond ik heel leuk. Toen wilde ik heel erg graag op de lessen. Tijdens lessen van Liesbeth vind ik het super leuk om te spelen, ook al is het moeilijk. Het blijft heel leuk. Als ik iets verkeerd doe dan zegt Liesbeth er iets van en geeft ook nog goede tips. Ik geniet nog steeds van het spelen. Thuis luistert mijn familie ook graag naar mijn gitaar oefening. Als iemand ook van gitaar spelen/muziek houdt dan zou ik haar/hem ook naar Paul & Liesbeth toe wijzen. Omdat ikzelf het ook heel erg leuk vind. Ook al zit ik niet zo lang bij Liesbeth. Ik ben hen dankbaar dat ik lessen mag volgen en dat ze me helpen. Nog een keer, ik geniet nog steeds van het gitaar spelen. En ik zou het wel aanraden.

Allyssa

Ik vind de gitaarles bij Liesbeth heel erg leuk. Ik vind het gitaarspelen vaak nog wel lastig en Liesbeth helpt me dan heel goed.

Het is heel fijn dat mijn dochter dicht bij huis gitaarlessen kan volgen. Ze gaat altijd met veel plezier naar de les en Liesbeth heeft veel geduld om alles uit te leggen. Mijn dochter vindt het ook leuk dat er regelmatig leerlingoptredens worden georganiseerd, dan kan ze aan iedereen laten zien wat ze bij Liesbeth heeft geleerd!

Benthe & moeder

Ook enthousiast geworden? Meld je nu aan voor