Altijd al dàt coole nummer, díe ene vette solo willen spelen of jezelf leren begeleiden tijdens het zingen? …Dat kunnen we je allemaal leren!  Voor je het weet speel je al met nummers mee van bijvoorbeeld Ed Sheeran & Shawn Mendes.

Ben je al toe aan wat meer uitdaging? …Dan komen bijvoorbeeld nummers van John Mayer, Ben Howard en Gavin James aan bod…om maar wat voorbeelden te noemen!

Samen kijken we wat op dat moment voor jou mogelijk is zodat je al héél snel jouw favouriete nummers leert spelen op je eigen niveau.

Ik heb gekozen om les te volgen bij Liesbeth omdat ze altijd heel vrolijk en positief is. De lessen zijn heel gezellig en ik leer er veel. Als ik een eigen liedje wil oefenen heeft Liesbeth de noten in no time op papier staan. De uitvoeringen zijn heel leuk omdat je ook samen speelt met de andere kinderen. Ik ga iedere woensdag met plezier naar Liesbeth toe. Voor mij zijn de gitaarlessen top.

Sarah

De lessen zijn vooral heel leerzaam en wat ik verder een groot pluspunt vind is dat we met elk liedje steeds een stapje verder gaan om de techniek te verbeteren. Verder is het natuurlijk super dat je mag zeggen welk liedje jij graag zou leren te spelen. Als je van een leuke sfeer houd en keigoed gitaar wil leren spelen ga dan naar Gitaarles Molenhoek!

Hanne-Lotte uit Cuijk

Ik vind de gitaarlessen van Liesbeth altijd erg leuk. Het is altijd gezellig met Liesbeth, ze maakt leuke grapjes en ze kan goed les geven.  Ik speel al een paar jaar bij haar en nog altijd met plezier. Ik kan zelf suggesties doen voor liedjes. Mijn lievelingsliedje is Fireball. Tijdens de les spelen we vaak samen gitaar, dat vind ik leuk klinken. Ik zou Liesbeth zeker aanbevelen aan anderen!

Thijs

Bedankt voor de fijne lessen. Ik vind het fijn dat de lessen altijd op tijd beginnen. Ook vind ik fijn de manier waarop je les geeft.

Wout uit Malden

Ook iets voor jou? Meld je nu aan voor