Waarom Gitaarles Molenhoek? 

Er zijn hobbyisten/autodidacten die goedkope lessen aanbieden. Wij merken helaas te vaak dat bij deze categorie (ongeschoolde) docenten de nodige expertise ontbreekt en je als cursist het risico loopt e.e.a. verkeerd aan te leren…

…ook is er veel, zelfs gratis, lesmateriaal op internet te vinden. Zoveel zelfs dat het voor met name de beginnende muzikant erg lastig is het juiste lesmateriaal te vinden. Kortom…een oerwoud! Bovendien is er niemand die jou vertelt of je het allemaal wel goed doet/aanpakt.

Doordat op deze manier veelal verkeerde technieken worden aangeleerd kan dat een belemmering vormen voor de verdere ontwikkeling op je instrument en mogelijk zelfs lichaamlijke klachten veroorzaken!

De kans op frustratie is hierdoor groot, je denkt al gauw “niets voor mij zo’n gitaar!” en misschien zelfs helemaal opgeeft. Daar zit je dan met je mooie gitaar die vervolgens op zolder of op marktplaats.nl belandt…in alle opzichten natuurlijk ontzettend jammer!

Wij zijn ervan overtuigd onze leerlingen iets beters aan te kunnen bieden, namelijk:

 

motiverende lessen “op maat” van een professional met duidelijke leerlijn en mogelijkheid voor eigen inbreng

 

online lessen in realtime, dus géén vooraf opgenomen filmpjes zonder de broodnodige feedback van een professional

 

Je zult zien dat je samen met ons veel sneller jouw doel bereikt!

 

Regelmatig organiseren wij optredens met onze leerlingen, veelal in samenwerking met collega docenten. Op deze manier leer je samen muziek te maken, regelmatig in combinatie met andere instrumentalisten/vocalisten. Tijdens deze optredens ervaar je wat het inhoudt voor publiek te mogen spelen en daarvoor applaus te krijgen. Een ervaring die je niet snel meer zult vergeten…

Geïnspireerd geraakt? Meld je nu aan voor