In een tijd van apps en overprikkeling kan het een verademing zijn een hobby te beoefenen zoals gitaar/ukulele bespelen. Even geen opdringerige apps, mails & telefoontjes, maar gewoon jij met je instrument en jouw muziek…heerlijk toch?

Samen bekijken we wat voor jou de gewenste/meest geschikte methode is, notenschrift/tabulatuur/akkoordenschema’s of een combinatie hiervan.

Natuurlijk is het mogelijk zelf lesmateriaal aan te dragen, graag zelfs! …want van muziek die je zelf graag wilt spelen leer je immers het meest…

Regelmatig organiseren Noortje Buiting van Theaterwerkplaats Roest en Paul kampvuursessies, een laagdrempelige en relaxte manier om samen bij een sfeervol kampvuur muziek te maken. Hiervoor kun je jezelf per sessie opgeven (zie Cursussen & Workshops in het hoofdmenu)

Zowel de reguliere als de online lessen worden gegeven vanuit onze les-studio in Molenhoek en bij Theaterwerkplaats Roest in Nijmegen in een aangename en ontspannen sfeer waarbij plezier in het muziek maken voorop staat.

Naast beproefde lesmethoden maken wij gebruik van moderne middelen om het leren spelen van je instrument zo leuk en afwisselend mogelijk te maken. Denk hierbij aan bekende/actuele popliedjes, improvisatie, tabulatuur, diverse muzieksoftware i.c.m. professionele opnamemiddelen…waarmee mooie opnames kunnen worden gemaakt, om jezelf nog eens goed terug te beluisteren maar vooral natuurlijk, als leuk aandenken voor later. Stel je voor…je eigen MP3 of zelfs CD!! 🙂

Wij bieden kwaliteitslessen op locatie & online voor:

– Kinderen

– Jongeren

– Volwassen

– 55 Plus

op: Akoestisch gitaar (nylon, staal en 12-snarig)

Elektrisch gitaar

Ukulele

in alle gangbare stijlen, voor de absolute beginner tot en met conservatoriumniveau.