Ben je leerkracht, PABO student of volg je een andere lerarenopleiding en wil jij jouw leerlingen niets liever dan muzikaal leren te ondersteunen op gitaar of ukulele in plaats van een zoveelste “statische” begeleidings-cd?

In no-time leren wij je op eenvoudige wijze kinderliedjes e.o. actuele popliedjes te begeleiden op gitaar/ukulele.

Een gitaar/ukulele is bij uitstek geschikt voor dit doeleind:

  1. inspirerend voor leerlingen & leerkracht
  2.  gemakkelijk aan te leren
  3. portabel/handzaam
  4. goedkoop in aanschaf

Mocht je interesse hebben voor jezelf of met een aantal collega’s voor een dergelijke cursus aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Er mag wat ons betreft véél meer muziek in de klas!

“Tijdens mijn basisschool periode vond ik het als klein jongetje altijd prachtig wanneer onze leraar in de klas allerlei liedjes met ons zong en op gitaar begeleidde. Hij kon zo prachtig gitaar spelen, vond ik. Terugkijkend als professional realiseer ik mij dat wat hij speelde als begeleiding best basaal was. Maar dat maakte voor ons niets uit, want we vonden het geweldig en zongen altijd luidkeels mee. Zolang hij maar op die gitaar meespeelde! Van een tante in Marokko tot liedjes van Doe maar….”

Paul Oosterom heeft als docent gitaar bij Kunstbedrijf Arnhem diverse cursussen, waaronder “Gitaar in de klas”, gegeven voor leerkrachten en PABO studenten in zowel groepsverband als individueel.