In een tijd van apps en overprikkeling kan het een verademing zijn een hobby te beoefenen zoals 🎸 leren spelen. Even geen opdringerige apps/mails/telefoontjes, maar gewoon jij met je gitaar en jouw muziek…heerlijk toch?

 

In overleg bepalen we samen wat voor jou de meest geschikte methode is (notenschrift/tabulatuur/akkoordenschema’s of een combinatie hiervan) en welke docent het beste bij jouw wensen past. 

 

Zowel de reguliere als de online gitaarlessen worden gegeven vanuit onze les-studio in een aangename en ontspannen sfeer waarbij plezier in het muziek maken voorop staat.

 

In Nijmegen en Arnhem bieden wij binnenkort eveneens onze lessen aan, vraag naar onze mogelijkheden!

 

Naast beproefde lesmethoden maken wij gebruik van diverse middelen om het gitaar leren spelen zo leuk en afwisselend mogelijk te maken. Denk hierbij aan bekende e.o. actuele popliedjes, improvisatie, tabulatuur, diverse muzieksoftware i.c.m. professionele opnamemiddelen…waarmee mooie opnames kunnen worden gemaakt, om jezelf nog eens goed terug te beluisteren maar vooral natuurlijk, als leuk aandenken voor later. Stel je voor…je eigen MP3 of zelfs CD!! 🙂

 

Natuurlijk is het mogelijk zelf lesmateriaal aan te dragen, graag zelfs! …want van muziek die je zelf graag wilt spelen leer je immers het meest…

 

Wij bieden kwaliteitslessen op locatie & online voor:

 

– Kinderen

 

– Jongeren

 

– Volwassen

 

– 55 Plus

 

op: Akoestisch gitaar (nylon, staal en 12-snarig)

 

Elektrisch gitaar

 

Ukulele

 

in alle gangbare stijlen, voor de absolute beginner tot en met conservatoriumniveau.